Vi jobber kontinuerlig for å gjøre det enklere å bli medlem og gi medlemmene mange gode fordeler. Vi planlegger å få på plass en betalingsløsning på nett i løpet av kort tid. Frem til dette er ferdig så må man kontakte oss per epost for å få all relevant informasjon.
Et medlemskap gjelder for et år av gangen og er et personlig medlemskap. Det er ingen automatisk fornyelse av medlemskapet, men det sendes ut en giro i begynnelsen av året. Det er opp til medlemmet om man ønsker på dette tidspunktet å fornye medlemskapet eller ikke.

Priser

Vi tilbyr flere forskjellige medlemskap.

Et enkeltmedlem betaler 600 kroner i året.
Et familiemedlemskap med to medlemmer og barn under 18 år koster 350 kroner.

Det er mulig å støtte organisasjonen med en sum, som da man kan trekke fra på skatten. Ta kontakt med oss direkte for mer informasjon.

Medlemsfordeler

Vi har forhandlet frem en rekke avtaler om ekstra gode rabatter på forskjellige produkter.

Medlemmer vil få mellom 5 og 10% rabatt på utvalgte varer hos en rekke forskjellige klesforretningskjeder spred rundt i Norge. Rabattene gjelder for ordinære varer, men mange av butikkene vil også gi ekstra gode rabatter til medlemmer i salgsperioder. Det sendes ut ekstra informasjon i salgsperioder.

Gjennom samarbeid med forsikringsselskap så kan vi tilby en rimeligere person og ulykkesforsikring. Medlemmer vil også få ekstra god rabatt på reiseforsikring hvis de trenger person og/eller ulykkesforsikring i selskapet. Ønsker man å samle flere av sine forsikringer ett sted, så får man enda bedre vilkår og større prosenter.

Vi har også forhandlet frem en god strømavtale for medlemmer. Per i dag gjelder dette kun for medlemmer i Oslo-området, men vi jobber med å utvide dette tilbudet til hele Norge. Dette satser vi på at kommer i løpet i det kommende året.

For de reiselystne så har vi flere gode avtaler om prosenter på reiser til utlandet, både flybilletter og hotellopphold. Dette er sesongbasert og blir informert om i nyhetsbrevene som sendes ut.

Medlemmer vil og bli invitert med på spesielle møter og konferanser. Slike konferanser er lagt opp rundt et tema og vi henter inn interessante debattdeltakere fra både innland og utland.